Λάμπρος Μιχαλόπουλος (βιολί), Χριστόφορος Διαμάντης (κλαρίνο), Μιλτιάδης Μάρης (κιθάρα), Πέτρος Μπαρτζώκας (ηλεκτρική κιθάρα)

Ο Πέτρος Μπαρτζώκας γεννήθηκε το Μαιο το 1942 στο συνοικισμό Κακαρούκλας Σουμεσίου απο γονείς γεωργούς Ήταν το έβδομο παιδί της οικογένειας πράγμα που σημαίνει οτι την κύρια ευθύνη της ανάθρεψής του ανέλαβαν τα μεγαλύτερα αδέρφια του ειδικότερα αφότου ορφάνεψε απο πατέρα σε ηλικία οκτώ ετών. Τελειώνοντας το δημοτικό σχολείο Ροδαυγής ασχολήθηκε με το χτίσιμο οικοδομών πλαι σε μαστόρους της εποχής. Παρόλα αυτά απο τα εφηβικά του χρόνια ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική και έτσι στον ελεύθερο χρόνο του μάθαινε κιθάρα και ακορντεόν. Αυτή του την αγάπη εξέλιξε σε επάγγελμα που του επέφερε ενα εξτρα εισόδημα αλλά κυρίως τον γέμιζε χαρά και κέφι. Συμμετείχε σε πανηγύρια, γάμους και άλλες εκδηλώσεις οπου έπαιζε μουσική και τραγουδούσε συμβάλλοντας με πάθος στη διάδοση της δημοτικής μουσικής του τόπου του και της παράδοσης. 

Μιλτιάδης Μάρης (κιθάρα), Πέτρος Μπαρτζώκας (ντέφι)

Την προσωπική του ζωή μοιράστηκε απο το Γενάρη του 1967 μέχρι και την τελευταία του πνοή με τη Βασιλική Αναστασίου με την οποία είχς τη χαρά να αποκτήσει τρεις κόρες και εξι εγγόνια. Απεβίωσε σε ηλικία 79 χρονών το 2021. Η συλλογή του υλικού έγινε σε συνεργασία με την κόρη του Ζωή. Την ευχαριστούμε για την συνεργασία και την άδεια να παρουσιάσουμε το έργου του.